Top

23 NOV – NCE MASTERCLASS I.S.M. IDFA: ANNE FABINI

23 NOV – NCE MASTERCLASS I.S.M. IDFA: ANNE FABINI

Op zaterdag 23 november aanstaande organiseert de NCE in samenwerking met IDFA de jaarlijkse Internationale NCE-Masterclass Documentaire met dit jaar Anne Fabini als eregast.

 

Anne Fabini is de editor van o.a. de internationaal succesvolle documentaire Of Fathers and Sons (Oscarnominatie voor beste documentaire, 2019), More than Honey and Return to Homs (Grand Jury Prize, Sundance 2014). Naast haar werk als editor werkt Fabini als supervising editor binnen het Rough Cut Service-collectief dat makers inhoudelijk ondersteunt.

 

Aan de hand van fragmenten uit haar films zal Pelle Asselbergs, NCE met Anne Fabini in gesprek gaan over haar werkwijze.

 

We organiseren deze masterclass in samenwerking met IDFA, en net als vorig jaar bieden we aansluitend graag weer een lunch aan op de bovenverdieping van café Brakke Grond.

 

Voor NCE-leden is de masterclass gratis toegankelijk, maar het is wel noodzakelijk om een Eventbrite-kaart te reserveren via deze link. Kaarten zijn te bestellen t/m woensdag 20 november. Na die datum worden de nog beschikbare plaatsen overgedragen aan IDFA.

 

 

Programma:
12.00 – 14.00   Masterclass met Anne Fabini
14.00 – 16.00   Lunch in café Brakke Grond, bovenverdieping