Top

NIEUW: DE NCE PODCAST

NIEUW: DE NCE PODCAST

Met trots lanceren we vandaag onze eigen podcast: de NCE Podcast!

 

Filmeditor Michiel Boesveldt, NCE is zelf een fervent podcastluisteraar en nam vanwege zijn grote interesse in het vak en het ontbreken van een goeie, Nederlandstalige podcast over montage het initiatief om namens de NCE een podcast te maken.

 

Hij maakt dit eerste seizoen 8 afleveringen waarin hij in gesprek gaat met 8 collega-editors over montage en over hun meest recente werk; films, documentaires en series die net zijn verschenen of binnenkort verschijnen.

 

Een één-op-één gesprek van een uur, afgewisseld met geluidsfragmenten, waarin in dit eerste seizoen onder anderen Wouter Jansen, NCE (De Vogelwachter, regie Threes Anna), Peter Alderliesten, NCE (Vliegende Hollanders, regie Joram Lürsen), Paul de Heer, NCE (Prison for Profit, regie Femke en Ilse van Velzen) en Saskia Kievits, NCE (The Taste of Desire, regie Willemiek Kluijfhout) uitgebreid over hun werk vertellen.

 

Vanaf vandaag is de podcast te beluisteren via Apple, Spotify, Overcast, en natuurlijk je favoriete podcast-app.

 

Abonneer je dus gauw op de NCE Podcast en mis geen enkele aflevering!

 

We wensen jullie veel luisterplezier en we hopen natuurlijk ook dat jullie de podcast zullen aanbevelen aan andere filmmakers en aan vrienden en familie!