Top

NIEUWE LEDEN: NAJAAR 2022

NIEUWE LEDEN: NAJAAR 2022

Afgelopen najaar verwelkomde de NCE weer een aantal nieuwe leden. Jurriaan van Nimwegen, NCE is toegetreden als actief lid, en Marre Bonke en Eva Plompen zijn toegetreden als aangesloten lid.

 

We vragen nieuwe leden altijd om zichzelf even voor te stellen, en ook leden die van het aangesloten naar het actieve lidmaatschap overstappen kunnen zo de gelegenheid nemen om zichzelf nog eens onder de aandacht te brengen. Hieronder zijn de nieuwe bijdragen te lezen.

 


 

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Jurriaan van Nimwegen en ik ben blij om vanaf dit nieuwe jaar toe te mogen treden als lid van de NCE.

 

Ik werk nu al zo’n 13 jaar als editor van voornamelijk televisiedrama en feature films, met een enthousiaste en trouwe club van regisseurs en producenten om me heen. Maandenlang puzzelen aan een groot geheel voor een film of serie om het beste uit het materiaal te halen vind ik te gek. Ik werkte de afgelopen jaren o.a. aan de films ‘Weg van Jou’ (2017), ‘De Piraten van Hiernaast’ (2020), de Netflix documentaire ‘Snelle: Zonder Jas naar Buiten’ (2021) en ‘Soof 3’ (2022). Net zoveel kan ik daarentegen ook genieten van het minuscule schaven aan geluid en muziek in de montage van een filmtrailer. Sinds 2012 heb ik aan de trailers mogen werken van o.a. ‘Plan C’ (2012), ‘De Grote Zwaen’ (2015), ‘Bloed, Zweet en Tranen’ (2015), ‘Wij’ (2018) en ‘Faithfully Yours’ (2022).

 

Ik monteer al eventjes onder de vleugels van Storm Post Production, waar ik mijn eigen fijne suite heb om in alle rust te kunnen werken. Een aantal van jullie ben ik daar in de wandelgangen vast wel eens tegen het lijf gelopen, aangezien er ook veel aan andere projecten wordt gewerkt.

 

Ik hoop jullie snel te zien en ik kijk er naar uit om kennis te maken met iedereen die ik nog niet heb ontmoet!

 


 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Marre Bonke, 26 jaar en sinds kort werkzaam als freelance film editor in Amsterdam. Afgelopen oktober heb ik tijdens het Keep An Eye filmfestival de Filmmore Montageprijs in ontvangst mogen nemen en ook het aangesloten lidmaatschap bij de NCE waar ik ontzettend trots op ben.

 

Op dit moment ben ik veel aan het assisteren voor mede collega’s om zoveel mogelijk vlieguren te maken bij grote filmproducties. In de toekomst hoop ik natuurlijk het assisteren achter me te kunnen laten om zelf eindmontage te kunnen doen.

 

Sinds een paar maanden deel ik een studio met editor Erik van der Bijl en vanuit hier monteer ik korte films, videoclips en documentaires. Ik kijk uit naar de jaarlijkse NCE-masterclasses en borrels zodat ik nog meer van jullie kan ontmoeten!

 


 

Hallo allemaal, mijn naam is Eva Plompen.

 

Hoewel ik niet uit een filmfamilie kom, heb ik wel het enorme voordeel gehad om op een middelbare school terecht te komen waar veel focus lag op kunst en creativiteit. Daar heb ik dan ook, via een aantal video schoolopdrachten, het vak montage leren kennen en daar ben ik daarna steeds meer van gaan houden. Op een set staan heeft mij nooit getrokken, maar in een afgesloten hok samen met een regisseur puzzelen aan de allerbeste vertelling vind ik wel fantastisch.

 

Sinds mijn afstuderen van de Filmacademie in 2019 ben ik werkzaam als zelfstandig filmeditor en buig ik me over korte fictie films, iets langere documentaires, voormontages, muziekvideo’s, webseries, etc. Daaronder vallen assistentie bij ‘Buiten is het feest’ en ‘Van Der Valk S3’, de documentaire ‘Momentum’ en korte films ‘Incendios’ en ‘Wat we niet wisten over koeien’. Ook geef ik regelmatig gastlessen op o.a. de Filmacademie. Momenteel deel ik een studio met Stanley Kolk, Moek de Groot, Nikki Gorissen en Lise Robbe.

 

Deze afwisseling tussen werkzaamheden trekt mij enorm en wil ik ook graag blijven doen, en ik ben blij dat ik de borrels en masterclasses van de NCE daaraan toe kan voegen. Tot snel!