Top

NTR KORT! 2014

NTR KORT! 2014

Op maandagavond 15 december organiseerde de NCE een speciale avond over de montage van de negen korte films die dit jaar in het kader van NTR KORT! zijn gemaakt.

 

 

In de vorm van audiocommentaar (zoals we dat o.a. kennen van DVD- en Blu-Ray extra’s) gaven de negen editors tijdens de vertoning van hun eigen film live ‘audiocommentaar’ over het montageproces en de keuzes die zij hebben gemaakt. Negen films, negen editors, negen keer tien minuten inzicht in de keuzes en achtergronden van de totstandkoming van de NTR KORT! editie van 2014.

 

De deelnemende editors waren Peter Alderliesten, NCE (Das Wad, regie Rob Lucker), Pelle Asselbergs (Der Kaiser, regie Eche Janga), Linda Florians (Loodvrij, regie Dennis van de Ven), Ruben van der Hammen (Leeg, regie Flynn von Kleist), Saskia Kievits (P, regie Aaron Rookus), Stanley Kolk, NCE (Spotters, regie Wim van der Aar), Mieneke Kramer (Malaguti Phantom, regie Sam de Jong), Wouter van Luijn (In The Pit, regie Nima Mohaghegh) en Imre Reutelingsperger (Bloedhond, regie Mees Peijnenburg).

 

De avond was een groot succes en werd afgesloten met een gezellige borrel.